Uuden aikakauden valmentajat ymmärtävät pelaajien sisäiset tarpeet paremmin

Valioliigan kaudella 2020-21 Tottenham Hotspur hävisi 0-1 Evertonille. Viime vuonna Valioliigan Chelsea, Arsenal ja Tottenham Hotspur vaihtoivat valmentajiaan. Chelsea ja Arsenal ovat edistyneet merkittävästi, mutta Tottenham Hotspur on pahenemassa. Sekä Chelsea että Arsenal palkkaavat valmentajia, jotka ovat aiemmin toimineet joukkueen pelaajina, kun taas Tottenham Hotspur palkkaa vanhan valmentajan José Mourinhon. Onko uuden aikakauden valmennusajattelu ja strategia parempia? José Mourinho ei ole pystynyt muuttamaan Tottenham Hotspur pelipaita myynnin laskusuuntausta.

Vaikka José Mourinho suoritti sarjan intensiivistä harjoittelua Tottenham Hotspurin pelaajille, oli sääli, että pelaajat eivät parantaneet paljoakaan. Muistatko FC Bayern Münchenin valmentajan Hans-Dieter Flickin? Hän muutti myös apuvalmentajasta nyt tunnetuksi valmentajaksi. Hans-Dieter Flick on rakastanut Bayern München pelipaita pitkään, ja hän on vartioinut joukkueen kasvua. Hyvä mahdollisuus Hans-Dieter Flickille vaihtaa asemaansa valmentajaksi, hänen vuosien suunnitelmansa voidaan vihdoin toteuttaa. Niin monet ihmiset näkevät vain FC Bayern Münchenin kolme peräkkäistä mestaruutta, mutta he eivät ymmärrä, että tämä on strategia, jonka Hans-Dieter Flick käytti vuosia ymmärtääkseen joukkueen ja pelaajat.

Valmentajat uudella aikakaudella ovat inhimillisempiä. Vain ymmärtämällä pelaajien vahvuuksia ja mentaliteettia he voivat hyödyntää paremmin vahvuuksiaan asettelustrategiassa. Tämän vuoden FC Bayern München -pelistä yleisö voi nähdä, että joukkueella on vahva ryhmätyön tunne, ja he kaikki pitävät valmentaja Hans-Dieter Flickistä. Hans-Dieter Flick osasi arvostaa pelaajien etuja, jotka valloittivat heidät kaikki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *