Jatkuvia pelaajia ja strategioita hallitaan helposti vastustajien strategiatilassa

Vaikka Liverpool voitti Valioliigan mestaruuden tällä kaudella, joukkueella ei selvästikään ole enää etua viimeisissä peleissä. Yhteisökilpi-finaaleissa Liverpool hävisi Arsenalille. Liverpoolin pääpelaajien jatkuva pelaaminen on saanut heidän ruumiinsa saavuttamaan uupumustilan. Liverpool haluaa tehdä läpimurron uudella kaudella, joukkueen on rekrytoitava uusia pelaajia liittymään.

Kuukausi sitten Liverpool kutsui Kostas Tsimikasin liittymään, ja hänellä on yllään pelipaidat jalkapallo nro 21 Pelaajia ja strategioita, jotka eivät ole koskaan muuttuneet, on helppo hallita vastustajien strategiatilassa, joten jokainen joukkue valitsee joukon pelaajia joka vuosi. . Valioliigassa Chelseasta on tullut kauden odotetuin joukkue. Chelsean pelaajille on tehty suuria muutoksia, millaiseen joukkueeseen heidän yhdistelmästään tulee.

Vaikka Mestarien liigan mestari viime kaudella oli Münchenin Bayern, monet fanit ostavat Liverpool pelipaita edelleen. On kulunut yli vuosi siitä, kun Liverpool voitti Mestarien liigan, mutta fanit odottavat edelleen innolla tämän joukkueen peliä. Liverpool on vain ostanut, mutta ei myynyt pelaajia kahden viime vuoden aikana. Joukkueen perintö ja henki ovat säilyttämisen arvoisia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *