Manchester United ja Leicester City ottelut

Valioliigassa Manchester United hävisi 1–3 Crystal Palacelle ensimmäisessä ottelussa. Manchester Unitedin pelissä pelaajien välinen yhteistyö on edelleen melko kaoottista. Viime kaudesta lähtien Manchester United ei ole hyvien pelaajien puute, mutta vähän yhteistyötä joukkuetovereiden välillä. He pelaavat enemmän tavoittelemalla individualismia, ja tällaisen joukkueen tulos on erittäin epävakaa.

Donny Van De Beek käytti Manchester United pelipaita pelatessaan ensimmäistä kertaa. Hän teki maalin rangaistusalueella. On sääli, että Donny Van De Beekin maali ei tuonut joukkueelle voittoa, Manchester United hävisi pelin lopulta. Yli vuoden sopeutumisen jälkeen Manchester Unitedin tilanne ei ole vieläkään ihanteellinen, eikä joukkue ole löytänyt voimaa yhdistyä.

Leicester City on saavuttanut hyvän ennätyksen uudella kaudella, ja joukkue pääsi eroon viime kauden viimeisten pelien tragediasta. Leicester City pelipaita myynti on kasvanut merkittävästi viime vuosina, ja fanit uskovat, että ne ovat parempia joka vuosi. Vaikka Leicester City vaihtoi joitain erinomaisia ​​pelaajia, joukkue uudisti kuitenkin Jamie Vardyn. Jamie Vardy on kuin joukkueen sielu, hän on täynnä intohimoa jalkapalloa kohtaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *