Sekä Barcelona että Real Madrid ovat huonontuneet vuosien varrella

Kaikki sanoivat, että Real Madridilla oli onni voittaa La Liga viime vuonna. Real Madrid teki tasapelin 0-0 Real Sociedadin kanssa uuden kauden ensimmäisessä ottelussa. Joukkueen vahvuus petti yleisön. Real Madridilla oli 15 laukausta koko pelin ajan, mutta valitettavasti he eivät koskaan ottaneet. Zinedine Zidane jopa vaihtoi pelaajia viimeisellä kerralla vahvistaakseen hyökkäystä, mutta valitettavasti joukkue ei silti voinut voittaa ensimmäistä peliä.

La Liga oli aikoinaan unelmapaikka monille pelaajille. Barcelona pelipaita ja Real Madrid pelipaita myynti sijoittui maailman ensimmäisiksi. Viime vuosina Valioliiga on ylittänyt La Ligan tullakseen katsojien suosikkipeliksi. Barcelona ja Real Madrid ovat myös jäljessä UEFA: n Mestarien liigassa. He eivät ole enää joukkueita, jotka kilpailevat mestaruudesta finaalissa.

Tänä vuonna Valioliigan joukkueet ovat allekirjoittaneet suuren määrän uusia pelaajia, mutta La Liga -tiimit myyvät pelaajia. Sekä Barcelonalla että Real Madridilla on ollut suuria ongelmia allekirjoitusten kanssa viime vuosina. Pelaajat ostivat korkeilla hinnoilla, mutta eivät menestyneet hyvin. Barcelona ei osallistunut uuden kauden ensimmäiseen ja toiseen kierrokseen. Yllättääkö joukkueen ensimmäinen ottelu yleisön?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *