Yleisö näki jälleen vanhojen pelaajien rakkauden jalkapalloon

Serie A: n toisella kierroksella kaudella 2020-21 Inter Milan voitti ACF Fiorentinan 4-3. Tässä pelissä Franck Ribéry avusti 2 syöttöä ja teki korkeimmat 8.9 pistettä. Vaikka Franck Ribéry on 37-vuotias, hän ei ole huonompi kuin nuori mies. Franck Ribéry sanoi aiemmin: Hän rakastaa jalkapalloa erittäin paljon ja saattaa olla halukas olemaan jalkapallon kanssa loppuelämänsä ajan.

Kaikki katsoivat tapaa, jolla Franck Ribéry pelasi stadionilla. Yleisö piti hänen rakkaudestaan ​​jalkapalloa erittäin paljon. Olipa Franck Ribéry yllään Bayern München pelipaita tai ACF Fiorentina pelipaita, hän on niin vakava suorittamaan jokaisen pelin. Franck Ribéry oli kerran surullinen kunnian menettämisestä. Myöhemmin hän tajusi, että vain jalkapallopelien ottaminen vakavasti oli hänen alkuperäinen idea. Franck Ribérystä on tullut sankari monien tavallisten ihmisten mielessä. Hänen rakkautensa jalkapalloa kohtaan on niin puhdasta.

Alexis Sánchez on muuttunut lainatusta pelaajasta täysimittaiseksi. Hän on erittäin iloinen voidessaan jatkaa pelaamista Inter Milan pelipaita. Näissä peleissä Alexis Sánchez toimi erittäin hyvin. Jotta joukkue voittaisi, Alexis Sánchez teki maalin ja avusti. Hänestä tuli yhtäkkiä joukkueen avainhenkilö. Valitsemalla rahan ja ihanteiden välillä Alexis Sánchez päätti pelata hyvin kentällä. Alexis Sánchez aloitti sopimuksen irtisanomisesta Manchester Unitedin kanssa. Molemmat osapuolet eivät viivyttäneet toisiaan, ja sitten hän liittyi Inter Milaniin vapaasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *