Serie A -joukkueessa on tapahtunut suuria muutoksia uudella kaudella

Sarja A -kaudella 2020-21 Atalanta B.C. ja ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN säilyttivät kolmen kierroksen voiton. Atalanta B.C. teki 13 maalia ja menetti 5 maalia, ja ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN teki 7 maalia sulkematta vastustajia. Vastustajat eivät ole rikkoneet Napolin maalia tällä kaudella, mutta valitettavasti virustartunnan takia joukkue joutuu kohtaamaan ongelman.

Serie A -joukkueet ovat parantuneet merkittävästi tällä kaudella, olivatpa ne sitten ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN tai Atalanta B.C., niiden vahvuus on parantunut huomattavasti. ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN on Serie A: n loistava historia. Tuolloin kaikki olivat innokkaita omistamaan AC Milan pelipaita, joka symboloi jalkapallon todellista merkitystä. Aikojen muuttuessa Juventus pelipaita on tullut Serie A -fanien suosikki, ja joukkue on voittanut 9 peräkkäistä Serie A -mestaruutta.

Pystyykö ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN voittamaan Juventuksen peräkkäisen mestaruusennätyksen, nykytilanne osoittaa, että joukkueelta puuttuu edelleen erinomaisia ​​pääpelaajia. Sarjassa A tällä kaudella ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN, Inter Milan ja Atalanta B.C. ovat kaikki soittaneet upeita esityksiä. Se, voiko Juventus voittaa kymmenennen peräkkäisen mestaruuden, ei ole varmaa, joukkueen on tarkasteltava uuden valmentajan Andrea Pirlon valmennuskykyä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *