Erling Braut Håland pelasi maajoukkueessa ensimmäistä kertaa

Viime vuoden marraskuussa Euroopan cupin karsinnat keskeytettiin epidemian vuoksi. Tänään karsintojen välierät alkoivat kilpailla. Norja 1-2 hävisi Serlialle lopettaakseen aikataulun, eikä heillä ollut mitään mahdollisuutta päästä finaaliin. Norja on enemmän nuoria pelaajia tällä kaudella, joten se menetti kokonaan Serlialle kokemuksen suhteen. Tämä on Erling Braut Hålandin ensimmäinen kerta, kun hänellä on Norja pelipaita, mutta hän ei valitettavasti onnistunut tuomaan joukkueen voittoa.

Norja on aina ollut erittäin vahva jalkapallojoukkue. Valitettavasti epidemian takia jotkut nuoret ja kokemattomat pelaajat pelasivat tässä pelissä. Erling Braut Håland pelaa tällä hetkellä Borussia Dortmund pelipaita. Hänen yleisönsä tunnistaa hänen kykynsä, mutta valitettavasti todellisesta taistelukokemuksesta puuttuu. Serlian vanha pelaaja Sergej Milinković-Savić teki 2 maalia penkiltä, ​​ja hän voitti joukkueen.

Norja jätti jälleen kerran Euroopan Cupin ja joukkue odottaa tämän nuorten pelaajien ryhmän kasvua. Erling Braut Håland on edelleen nuori ja hän tarvitsee lisää kokemusta pelistä. Norjan viimeinen joukko erinomaisia ​​pelaajia on hitaasti vetäytynyt jalkapallosta, ja uuden sukupolven toivo syttyy todella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *