Erling Braut Håland sijoittui ensimmäiseksi Euroopan liigan maalintekijöiden luettelossa

UEFA Euro 2020 -karsinnoissa Norja, jota johtaa Erling Braut Håland, on pudonnut. Korvaamaan jalkapallomaajoukkueen valitusta Erling Braut Håland pelasi erinomaisen suorituskyvyn UEFA: n Europa-liigassa. Norja voitti Romanian 4-0 kolmannella kierroksella ja Erling Braut Håland teki yksin kolme maalia.

Erling Braut Håland pelaa tällä hetkellä Borussia Dortmund pelipaita, ja hänen erinomaisesta suorituskyvystään on tullut joukkueen pääpelaaja. Erling Braut Håland liittyi juuri Borussia Dortmundiin viime kaudella, mutta hän on osoittanut hyviä kykyjä. Menetettyään UEFA: n Mestarien liigan Erling Braut Håland tuntuu nyt vähemmän ylimieliseltä ja ystävällisemmältä yleisölle. Tällä kertaa Erling Braut Håland käytti Norja pelipaita pelatessaan peliä, ja monet fanit pitivät siitä, ja hänen suorituksensa muuttui yhä vakaammaksi.

Erling Braut Hålandin 6 maalia 3 ottelussa sijoittui ensimmäiseksi UEFA: n maalintekijäluettelossa. Hän on erittäin onnellinen pelatessaan maajoukkueessa. 20-vuotiaalla Erling Braut Hålandilla on ylimielinen temperamentti, eikä hän myönnä tappiota halunsa mukaan. Vuoden kokemuksen jälkeen Erling Braut Håland uskoo palaavansa jälleen Mestarien liigaan, jossa hän toivoo voivansa todistaa voimansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *