UEFA Belgisch voetbalelftal 1-2 hävisi Englannin jalkapallojoukkueelle

Englannin jalkapallomaajoukkue kukisti 2020-21 Euroopan liigan A tason kolmannella kierroksella Belgisch voetbalelftalin 2-1. Englannin jalkapallomaajoukkueessa yleisö näki monia tuttuja hahmoja, suurin osa heidän pelaajistaan ​​pelaa Premier League -joukkueissa. Marcus Rashford pelaa tällä hetkellä Manchester United pelipaita, mutta hänen suorituksensa joukkueessa ei ole yhtä hyvä kuin maajoukkue. Vain ryhmä yhtä vahvoja pelaajia voi pelata yhdessä pelatakseen paremmin omia etujaan.

Romelu Lukaku on kunnia siitä, että hän voi käyttää Belgia pelipaita pelaamiseen. Manchester Unitedin tapahtuman jälkeen Romelu Lukaku on kärsinyt paljon psykologista vahinkoa. Mutta kohtalo sai Romelu Lukakun tapaamaan Milanon Interin, mikä sai hänet ymmärtämään paremmin jalkapallon todellista merkitystä. Vaikka Belgisch voetbalelftal teki ensimmäisen maalin, he eivät vastustaneet Englannin jalkapallomaajoukkueen voimakasta hyökkäystä.

Jokainen Englannin jalkapallomaajoukkueen pelaaja edustaa voimaa ja integroi kaikki Premier League -pelaajat. Tottenham Hotspur Harry Kane, Liverpool Jordan Henderson ja Chelsea Mason Mount, jne., Nämä pelaajat laittaa Englanti pelipaita joukkueen muodostamiseen on erittäin voimakas. Joten Belgisch voetbalelftal on maailman ykkösjoukkue, mutta se hävisi silti Englannin jalkapallojoukkueelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *