Donny van de Beek tekee maajoukkueen ensimmäisen maalin

Vuonna 2020 UEFA: n Eurooppa-liigan A-ryhmän Hollanti teki tasapelin 1-1 Italian kanssa, ja molemmilla joukkueilla oli loistava taistelu. Alankomaat ja Italia ovat molemmat voimakkaita joukkueita, eivät kumpikaan voittaneet toisiaan tässä pelissä. Donny van de Beek laitti pelaamaan Alankomaat pelipaita, hän teki joukkueen ainoan maalin. Tämä maali oli myös Donny van de Beekin ensimmäinen maali maajoukkueessa. Hän oli erittäin onnellinen saadessaan pelata maajoukkueen pelipaidat jalkapallo.

Näiden kierrosten jälkeen Italia saavutti 1 voiton, 3 tasapeliä ja Alankomaat 1 voiton, 2 tasapeliä ja 1 tappion. Toistaiseksi tällä kaudella yksikään joukkue ei ole saavuttanut täyttä voittoa. Ensimmäisellä sijalla oleva Portugali on voittanut 3 peliä ja yhden tasapelin. Islanti ja Ruotsi ovat hävinneet kaikki neljä kierrosta. Kuinka heidän seuraavat pelinsä kehittyvät?

Donny van de Beek liittyminen Manchester Unitediin ei muuttanut joukkueen huonoa tilannetta. Onko hänen tilanne joukkueessa sama kuin Romelu Lukaku? Hollanti vaihtoi valmentajaa, eikä joukkue toiminut aiemmin hyvin. Entinen valmentaja Ronald Koeman on liittynyt Barcelonaan, kuinka pitkälle Alankomaat voi mennä Eurooppa-liigassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *