ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN on Serie A -taulukon kärjessä

Viime vuosina ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN ja Inter Milan eivät ole saaneet paljon huomiota yleisöltä. Mutta viime vuodesta lähtien näiden kahden joukkueen välinen kaksintaistelu on ollut yksi otteluista, joita kaikki odottavat. Serie A: n neljännellä kierroksella ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN voitti Inter Milanin 2-1. Zlatan Ibrahimović asetettiin väliaikaisesti karanteeniin uuden kruunuviruksen takia, joten kun hän taas puki AC Milan pelipaita pelaamaan peliä, yleisö toivotti hänet lämpimästi tervetulleeksi. Zlatan Ibrahimović teki kaksi maalia joukkueelle pelissä, fanien täytyy ihailla hänen kykyään todella paranemassa.

Tällä kaudella ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN oli Serie A -listojen kärjessä, ja fanit näyttivät jälleen näkevän tämän pelipaidat jalkapallo kunnian. ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN on voittanut 4 perättäistä voittoa tällä kaudella, ja joukkue on säilyttänyt vakaan suorituskyvyn. Milanon Interissä myös Romelu Lukakun suorituskyky on vakiintunut. Muutama päivä sitten hänellä oli yllään maajoukkueen Belgia pelipaita. Vaikka Romelu Lukaku teki maalin myös tässä pelissä, joukkue menetti monia erinomaisia ​​pisteytysmahdollisuuksia.

Tämän vuoden Serie A -joukkueet menestyivät eri tavalla. Ensimmäistä kertaa Juventus ei noussut neljän parhaan joukkoon. S. Lazio, joka vannoi voittavansa Juventuksen ja nousevan ykköseksi viime vuonna, palasi 14. sijalle. Joten kaikki muuttuu milloin tahansa, voiko ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN säilyttää vakaasti ykkönen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *