Viime kauden Mestarien liigan mestari FC Bayern München voitti Atlético de Madridin 4-0

Kaikki nyt kokevat, että FC Bayern Münchenin ottelun katselu on visuaalinen juhla. Joukkue välittää voiton ilon lisäksi myös näkymättömän jalkapallo-ykseyden hengen. Yleisön täytyi ihailla Hans-Dieter Flickiä FC Bayern Münchenin valmentamisesta niin hyvin. Jokainen pelaaja voi epäitsekkäästi ohittaa ja auttaa joukkuetovereitaan. Heidän ainoa tavoite on voittaa joukkue. Bayern München pelipaita näyttävät kultaisilta tältä pelaajaryhmältä, ja niistä huokuu rakkauden ja oikeudenmukaisuuden jalkapallohenki.

Mestarien liigan ensimmäisellä kierroksella FC Bayern München voitti Atlético de Madridin 4-0. Puolustustaktiikkaan kiinnittävä Diego Simeone ei vihdoin voinut vastustaa FC Bayern Münchenin hyökkäystä, mutta vastustaja teki nollan Atlético de Madridille. Häikäisevin pelaaja pelissä oli Kingsley Coman, jolla oli pelipaidat jalkapallo nro 29. Hän teki 3 maalia ja voitti pelin. Näyttää siltä, ​​että Atlético de Madrid oli onnekas voittaessaan mestaruusjoukkueen Liverpoolin viime vuonna. FC Bayern München ei epäonnistu helposti joukkueella tällä kaudella.

Pelissä yhteistyö FC Bayern Münchenin pelaajien välillä oli täydellistä, ja he ohittivat pallon ilman liikaa huolia ja ajatuksia. 11 ihmistä on integroitunut, ja jokainen pelaaja toimii hyvin asemassaan. On kulunut kauan sitten, kun yleisö näki intohimoisen pelin. He kiittivät FC Bayern Müncheniä yhtenäisyyden ja voiman jalkapallohenkestä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *