Ovatko Kevin De Bruyne odotettavissa, kunnes Manchester Cityn aika on kypsä

UEFA: n Mestarien liigan lohkovaiheen 2020-21 ryhmässä C Manchester City voitti Marseillen 3-0. Manchester Cityn suorituskyky tällä kaudella on hyvin erilainen kuin aikaisemmin, ja Pep Guardiolan valmentajaongelmat ovat jälleen ilmaantuneet. Tässä pelissä Pep Guardiola pelasi ei-edestä taktiikkaa, mutta saavutti yllättäen hyvän suorituskyvyn. Raheem Sterling ei ohittanut mahdollisuutta tehdä maalin tässä pelissä. Hän tarttui hyvin Kevin De Bruynen antamaan syöttöpeliin.

Pep Guardiolan viime vuosien harjoittelun ansiosta Kevin De Bruynen keskikentän kyky paranee. Uudella kaudella yleisö ajatteli, että Kevin De Bruyne haluaisi ottaa pois Manchester City pelipaita ja lähteä, mutta hän oli päättänyt pysyä joukkueen kanssa. Manchester Cityn nykyinen vahvuus voi olla erittäin vaikea kilpailla Mestarien liigasta, ja Kevin De Bruynen suurin unelma on toivoa voittaa Mestarien liiga. Kevin De Bruyne on antanut 88 avustusta kaikissa kilpailuissa viime vuosina. Hän voi auttaa joukkuetoverinsa tekemään maalin kaikissa Manchester Cityn peleissä.

Mikä joukkue sopii hänelle paremmin, jos Kevin De Bruyne päättää vaihtaa pelipaidat jalkapallo? Ehkä Kevin De Bruyne ei voinut ajatella, mikä joukkue olisi sopivampi, joten hän päätti jäädä Manchester Cityyn. Manchester City ei ole vielä saavuttanut parasta ajanjaksoa. Onko Kevin De Bruynella aikaa odottaa tulevaa aikaa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *