Pelaajat suoriutuvat parhaiten vain, jos heitä ei sido mikään

UEFA: n Mestarien liigan ryhmäottelut ovat yhä kiristymässä, ja jokainen joukkue taistelee pelin voitosta. Atlético de Madrid voitti Red Bull Salzburgin kotona 3-2. Pelaajat kaikki suutelivat pelipaidat jalkapallo ja onnittelivat heitä. Atlético de Madrid, joka on aina pyrkinyt puolustukseen tukipilareina, teki aloitteen hyökätä vastustajiaan vastaan ​​ja teki täydellisen ottelun.

Menetettyään Bayernille Atlético de Madrid muutti strategiaa tässä pelissä. Vaikka Atlético de Madrid teki kaksi maalia Red Bull Salzburgilta, he tekivät myös lukuisia maaleja. Atlético de Madrid esitteli harvoin intohimoisen ottelun. Pelaaja João Félix vapautti itsensä ja teki monia upeita maaleja. Vaikka João Félixin monet maalit epäonnistuivat, hänen yrityksensä osoittautuivat parhaaksi rohkeudeksi.

Jos Atlético de Madrid voi saada hyvän pisteyttävän hyökkääjän, joukkue todennäköisesti rikkoo sääntöjä ja saavuttaa jälleen erinomaisen ennätyksen. Yleisö katseli João Félixiä yllään Atlético Madrid pelipaita, jolla oli vahva ilme kasvoillaan. Hän potkaisi jalkapallon rohkeasti pelkäämättä epäilyksiä. Vasta kun pelaajia ei rajoita mikään psykologinen taakka, he potkivat nopeasti kaikki mahdollisuudet, joita he eivät tiedä saako maalin. Katsellessaan tätä peliä yleisö muisti jälleen Antoine Griezmannin. Hänellä on liikaa psykologista taakkaa Barcelonassa, mikä tekee hänestä enää rohkean pelin. Kun henkinen taakka nousee, pelaajien on vaikea palata parhaaseen tilaansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *