Manchester United voitti RasenBallsport Leipzig e. V. asettaa useita pelaajien ennätyksiä

UEFA: n Mestarien liigan ryhmäkilpailun toisella kierroksella Manchester United voitti RasenBallsport Leipzig e. V. 5-0. Manchester United teki kaksi peräkkäistä voittoa, ja he olivat yllättyneitä kyvystään voittaa RasenBallsport Leipzig e. V .. Manchester Unitedin tulokset ovat olleet erittäin epävakaat vuodesta 2018 lähtien. He eivät ole päässeet Mestarien liigan finaalien välieriin viime vuosina. Manchester United pelipaita ovat pitäneet monista faneista, ja joukkue on tuottanut monia erinomaisia ​​pelaajia.

Manchester United sai paljon odottamattomia voittoja tässä pelissä. Mason Greenwood teki Mestarien liigan ensimmäisen maalin tällä kaudella, ja Anthony Martial teki Manchester Unitedin ensimmäisen maalin tällä kaudella. Marcus Rashford pelasi vaihtopelaajana, hän teki 3 peräkkäistä maalia joukkueelle saavuttaakseen suuren voiton. David de Gealla on nolla vastustajaa molemmissa peleissä, ja hänen voimansa on edelleen olemassa. Manchester Unitedin pelaajien henkilökohtaiset kyvyt ovat hyvät, mutta joukkueella ei ole ryhmätyön tunnetta.

Siitä lähtien, kun Donny Van De Beek liittyi Manchester Unitediin, hänen suorituksensa ei ole ollut yhtä hyvä kuin kaikkien budjetti. Kun Donny Van De Beek pelasi Ajax pelipaita, monet joukkueet suosivat hänen voimaansa. Yleisön mielestä Manchester United ei sovellu monien erinomaisten pelaajien liittymiseen, ja joukkue soveltuu paremmin nuorisoharjoittelussaan koulutetuille pelaajille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *