Chelsean maalivahdin ongelma on ratkaistu

Valioliigan seitsemännellä kierroksella Chelsea voitti Burnleyn 3-0 vierailla. Useat Chelsean pelaajat ovat juuri liittyneet tällä kaudella, joten joukkueen ennätys ei ole vakaa. Sen jälkeen kun Hakim Ziyech toipui viimeksi loukkaantumisestaan, hänen kykyjään on käytetty hyvin. Tässä pelissä Hakim Ziyech teki joukkueelle yhden maalin ja yhden avun. Hän on erittäin onnellinen voidessaan pelata Chelsea pelipaita.

Viime vuonna Chelsean maalivahdista tuli iso ongelma joukkueelle. Petr Čech vitsaili, että jos joukkue tarvitsee häntä, hän voi pukeutua pelipaidat jalkapallo pelaamiseen milloin tahansa. Tämän kauden uusi maalivahti Edouard Mendy on toiminut erittäin hyvin, hänellä ei ole vastustajia 4 peräkkäisessä ottelussa. Petr Čechin ennätys 16 vuotta sitten on tasannut Edouard Mendy. Petr Čechin ei tarvitse enää huolehtia siitä, että vastustajat hyökkäävät Chelsean maaliin halunsa mukaan.

Chelseasta on tullut joukkue, jolla on eniten uusia pelaajia Valioliigassa tällä kaudella, joten yleisö odottaa heidän suorituskykyään. Hakim Ziyechistä tuli Chelsean järjestelmään parhaiten sopeutunut pelaaja näiden pelaajien joukossa, ja Edouard Mendyn erinomainen suorituskyky teki myös Kepa Arrizabalagasta korvaavan maalivahdin. Chelsea säilytti joitain vanhoja pelaajia tällä kaudella ja esitteli joukon uusia pelaajia. Valmentaja toivoo, että he voivat karkaista toisiaan ja tulla loistavaksi joukkueeksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *