Álvaro Morata palaa Allianz-stadionille ensimmäistä kertaa 6 vuoden aikana

Juventus voitti Ferencvárosi Torna Clubin 4-1 Mestarien liigan kolmannella kierroksella, ja Álvaro Moratasta tuli pelin suurin kohokohta. Álvaro Morata on käynyt läpi useita joukkueita vuosien varrella, ja hänen tulokset ovat olleet ylä- ja alamäkiä. Álvaro Morata pelasi alun perin Real Madrid pelipaita, mutta valitettavasti joukkueessa oli liian paljon erinomaisia ​​pelaajia, joita hän ei voinut pelata. Kuuden vuoden kuluttua Álvaro Morata pukeutui jälleen Juventus pelipaita ja palasi Allianz-stadionille.

Álvaro Morata on käynyt läpi uransa aikana La Ligan, Valioliigan ja Serie A: n, eikä hänellä ole koskaan ollut paljon kehitystilaa. Tällä kertaa CRISTIANO RONALDO keskeytettiin uuden kruunuviruksen takia, joten Álvaro Morata sai hyvät mahdollisuudet esiintyä. Onko Álvaro Morata hyvä esitys hetkeksi, ei ole vielä selvää. Onko hänen esityksensä Juventuksessa sama kuin aiemmin Chelseassa?

Juventus voitti pelin ja CRISTIANO RONALDO on erittäin innoissaan. Juventuksella on tällä hetkellä 2 voittoa ja 1 tappio Mestarien liigassa, sijoittuen toiseksi G-ryhmässä. G-ryhmän ensimmäinen sija on Barcelona. Heillä on ennätys 3 peräkkäisestä voitosta. Barcelona ja Juventus viimeinen ottelu Lionel Messi ja CRISTIANO RONALDO eivät voi pelata samanaikaisesti. Yleisö odottaa innolla seuraavaa ottelua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *