Tottenham Hotspurin voima on parantunut huomattavasti tällä kaudella

Valioliigan kahdeksan kierroksen jälkeen Leicester City sijoittui ensimmäiseksi 18 pisteellä ja Tottenham Hotspur toiseksi 17 pisteellä. Valioliigan 8. kierroksessa Tottenham Hotspur voitti West Bromwich Albionin 1-0. Tässä pelissä yleisö näki Tottenham Hotspurin joukkueen taistelevan kiivaasti. Keltainen vieras pelipaidat jalkapallo oli erityisen häikäisevä kentällä. Harry Kane teki maalin viimeisten 3 minuutin aikana ja teki Tottenham Hotspurin voittoon.

West Bromwich Albion on yksi kauden huonoimmista joukkueista eikä ole voittanut peliä toistaiseksi. Voittaakseen pelin West Bromwich Albionin pelaajat osoittivat suurta voimaa. Vaikka Harry Kane voitti West Bromwich Albionin viime hetkellä, yleisö kuitenkin tunnusti joukkueensa vahvuuden. West Bromwich Albion pystyi vastustamaan tiukasti Tottenham Hotspurin hyökkäystä koko pelin ajan, ja heidän yhdistetty voimansa on jo ylittänyt vastustajien odotukset.

Harry Kane päätti silti pelata Tottenham Hotspur pelipaita tällä kaudella. Hän uskoo valmentaja José Mourinhon valmennuskykyyn. Harry Kanein kykyjä on käytetty hyväksi tällä kaudella, ja José Mourinho on hitaasti kouluttanut joukkueen uudelle tasolle. Aika on paras todiste siitä, että valmentaja valmentaa joukkuetta. Tuleeko José Mourinho Tottenham Hotspurin jälleen UEFA: n Mestarien liigaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *