Tämä peli parantaa AS Monacoa tai heikentää Paris Saint-Germainia

Ligue 1: n kaudella 2020-21 Paris Saint-Germain voitti useita peräkkäisiä pelejä ja oli listan kärjessä. 11. kierroksessa Paris Saint-Germain 2-3 hävisi AS Monacolle. Järkyttynyt loppu teki yleisöstä hieman uskomattoman. Kylian Mbappé teki kaksi peräkkäistä maalia alkupuoliskolla, mutta valitettavasti hän ei silti voinut tuoda joukkueelle voittoa. Pelin 60. minuutilla Neymar Jr pukeutui pelaamaan Paris Saint-Germain pelipaita, mutta valitettavasti hän ei onnistunut saamaan maalia.

Viime kauden päättymisen jälkeen Paris Saint-Germain lähetti keskuksen Edinson Cavanin ja keskuspuolustajan Thiago Silvan. Paris Saint-Germainilla on erinomaiset hyökkääjät, mutta keskikenttä- ja puolustuspelaajat ovat liian heikkoja. Paris Saint-Germainin kaltaisen tilanteen edessä, kun vastustajan hyökkääjät ovat riittävän hyviä maalin tekemiseksi, heidän on vaikea voittaa peli.

Kylian Mbappé, joka suuteli pelipaidat jalkapallo juhlimaan maalia alkupuoliskolla, seisoi hiljaa kentällä ja katsoi vastustajan juhlivan voittoa pelin jälkeen. Kylian Mbappén kärsimät ovat sanoinkuvaamattomia, kuinka hän voi auttaa joukkuetta? Paris Saint-Germain on kokenut paljon vaikeuksia kauden alussa. Tämän pelin jälkeen harkitsevatko he vakavasti keskikenttäpelaajan allekirjoittamista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *