Inter Milan voitti Juventuksen 2-0 ottaakseen johtoaseman

Ihmiset sanovat aina, että valmentaja edustaa joukkueen vauhtia, ja vain valmentajalla on intohimoa ja taisteluhenkeä liioittamaan pelaajien päättäväisyyttä voittaa. La Ligassa Athletic Club de Bilbao voitti Barcelonan. Avain Athletic Club de Bilbaon voittoon on valmentajan jatkuva komento ja kannustus kentän ulkopuolella. Jokaisen maalin jälkeen Marcelino pitää pelaajat innoissaan. Serie A -pelissä Juventus hävisi 2-0 Inter Milanille. Valmentaja Andrea Pirlo seurasi peliä hiljaa pelin loppuun asti.

Näiden muutaman pelin jälkeen yleisö yhtäkkiä huomasi ongelman. Viime vuosina on lisätty useita uusia jalkapallovalmentajia, kuten valmentajat Chelsea, Arsenal ja Juventus. He yleensä ovat hiljaa kentän ulkopuolella pelin aikana ilman paljon ilmaisua ja liikettä. Kaikki muistavat edelleen viimeisen erän erinomaisia ​​valmentajia. Tuomari rangaistaa heitä usein sääntöjenvastaisesta käyttäytymisestä kentän ulkopuolella heidän voittonsa tai häviönsä takia. Nämä valmentajat ohjaavat edelleen joukkuetta ja heidän suorituksensa on säilynyt. Aikaisemman kokemuksen perusteella yleinen intohimoinen valmentaja pystyy paremmin tuomaan esiin hyvän joukkueen.

Tällä kertaa Juventus paitsi menetti pisteet, mutta pelasi myös kauhean pelin. Juventus vetäytyi jälleen Serie A: n neljästä parhaasta sijasta. He ovat jo 7 pisteen päässä ensimmäisestä sijasta. Tällä kaudella useat ihmiset ovat ostaneet AC Milan pelipaita ja Inter Milan pelipaita. Voivatko he rikkoa Juventuksen 10 peräkkäistä mestaruusennätystä? Juventus on muuttunut paljon viimeisten kahden vuoden aikana, ja melkein kaikki edelliset erinomaiset pelaajat ovat lähteneet joukkueesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *