Southampton kärsi toisen tappion 9-0

Southampton on todella kurja. Viime kaudella joukkue hävisi 9-0 Leicester Citylle. Tällä kaudella joukkue hävisi Manchester Unitedin jälleen 0-9. Valioliigan 22. kierroksella Manchester United voitti Southamptonin 9-0, kun jäljellä oli 9 vastustajaa. Viime kaudella, kun Leicester City voitti Southamptonin 9-0, he saivat yleisöltä innostuneita suosionosoituksia. Tällä kaudella Manchester Unitedin 9: n voittoa Southamptonista kritisoi monet yleisöt. Kaikki uskovat, että Manchester Unitedilla on edelleen etu voittaa vastustajansa vastustajien ilmeisestä puutteesta huolimatta.

Manchester United voitti korkeimmat pisteet tässä pelissä, mutta joukkue on menettänyt nöyrän jalkapallohengen. Monet katsojat pitävät Manchester City pelipaita, koska tämän joukkueen jalkapallohenki on erittäin vaikuttava. Yleisö, joka usein seuraa Manchester Cityn pelejä, tietää, että Manchester City yleensä jättää tilaa vastustajille. He eivät halua pelaajien, jotka myös haaveilevat jalkapallosta, pettyneitä. Hyvä joukkue tarvitsee rohkean taistelun hengen, mutta myös kiitollisuuden ja kunnioituksen sydämen.

Pelin jälkeen Southamptonin pelaajat lähtivät kentältä valitettavasti, kun taas Manchester United pelipaita käyttävät pelaajat huusivat jännityksestä. Hävinneen joukkueen on aina painostettava enemmän, ja yleisö uskoo, että Southampton nousee jälleen. Monet ihmiset eivät ole tunnistaneet Manchester Unitedin hellittämätöntä peliä, mutta he uskovat vakaasti, että vain voitto voi kertoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *