Atlético de Madrid häviää jälleen Chelseaa vastaan Mestarien liigassa

Atlético de Madrid on La Ligan ykkönen, mutta he hävisivät huonosti Mestarien liigassa. Mestarien liigan 1/8 finaalissa Chelsea voitti Atlético de Madridin 1-0. Chelsea tukahdutti koko pelin ajan Atlético de Madridin, joka ei kyennyt pelaamaan tehokkaasti. Chelsean hallussapitoaste nousi 65 prosenttiin, Atlético de Madrid vain 35 prosenttiin, laukausten lukumäärä osapuolten välillä on tietysti hyvin erilainen.

Tässä pelissä Chelsea teki useita laukauksia, mutta Atlético de Madridin maalivahti torjui ne. Yleisön täytyi ihailla Atlético de Madridin maalivahdin Jan Oblakin voimaa. Hänen läsnäolonsa antoi tiimille suuren turvallisuuden tunteen. Olivier Giroudin piikkimaali yllätti yleisön eniten, ja Atlético de Madridin maalivahti ei odottanut vastustajalta tällaista maalikuviota. 34-vuotias Olivier Giroud on ollut yllään Chelsea pelipaita 3 vuotta. Hänestä on tullut joukkueen pisteellisin pelaaja tällä kaudella. Vaikka Luis Suárez vaihtoi Atlético Madrid pelipaita, hänen suorituskykynsä Mestarien liigassa ei silti tuottanut suurta läpimurtoa. Siitä lähtien, kun Chelsea vaihtoi uuden valmentajan Thomas Tuchelin, joukkueen suorituskyky on edistynyt nopeasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *