Yleisö odottaa innolla West Ham Unitedin ja Manchester Cityn kaksintaistelua

Kun West Ham United voitti Tottenham Hotspurin 2-1 viime kerralla, tämän joukkueen vahvuus sai yleisön ihailemaan vieläkin enemmän. Siitä lähtien, kun Jesse Lingard pukeutui West Ham United pelipaita, koko henkilön voimaa on parannettu. Nähdessään Jesse Lingardin esityksen nyt yleisö muisti Romelu Lukakun, joka jätti Manchester Unitedin viime vuonna. Viime vuosina monet Manchester Unitedin pelaajat ovat lähteneet joukkueesta ja heidän pelaajansa ovat parantuneet paljon. Kun jotkut pelaajat ovat pukeneet Manchester United pelipaita, myös heidän voimansa on vähentynyt huomattavasti. Mikä on tämän syy, ei ole vielä kaikille selvää.

Tottenham Hotspur ei ole pystynyt palaamaan neljän parhaan joukkoon Valioliigassa ja joukkue putosi 9. sijalle. West Ham United on jälleen päässyt Premier League -joukkueen neljän parhaan joukkoon. Jesse Lingard toivoo voivansa todistaa olemassaolon merkityksen. West Ham Unitedin vastustaja seuraavassa ottelussa on Manchester City, ja näiden kahden joukkueen peliprosessi on erittäin kiinnostava yleisölle.

Manchester City voitti Mestarien liigan ja joukkue säilytti 19 ottelun voittoputken kaikissa kilpailuissa. Manchester City on tällä hetkellä Premier League -listalla. Voiko joukkue voittaa sekä Valioliigan että Mestarien liigan tällä kaudella? UEFA: n Mestarien liigassa Manchester Cityn päävastustaja on Münchenin Bayern, eikä kumpikaan näistä joukkueista ole pelannut toisiaan vastaan ​​tällä kaudella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *