Kylian Mbappé on onnistuneesti ylittänyt idoli CRISTIANO RONALDO -pisteet

Paris Saint-Germain ei onnistunut saamaan Neymarin saavutuksia ylittämään Lionel Messiä, mutta tiimin Kylian Mbappén kehitys ylitti CRISTIANO RONALDOn ennätyksen. Ligue 1: n 27. kierroksella Paris Saint-Germain voitti Dijon FCO: n 4-0. Tässä pelissä Kylian Mbappé teki jälleen kaksi maalia. Hänestä tuli ensimmäinen Ligue 1 -pelaaja, joka teki 97 maalia ennen 25 vuoden ikää.

Kylian Mbappé on rakastanut Cristiano Ronaldo pelipaita lapsesta asti. Hän toivoo voivansa tulla eräänä päivänä erinomaiseksi pelaajaksi kuin idoli. Nyt Kylian Mbappé on onnistunut siinä, ja hän on vastannut CRISTIANO RONALDOn hänelle antamaan rohkaisuun. Kylian Mbappé pukeutunut Paris Saint-Germain pelipaita, hän työskenteli kovemmin kouluttaakseen ja saadakseen käytännön kokemusta. Kun joukkue valitsi pelipaidat jalkapallo hänelle, hän pyysi päättäväisesti 7-numeroa.

Monet ihmiset ajattelevat, että Paris Saint-Germain ei voi antaa Kylian Mbappélle hyvää kehitystilaa, mutta hän päättää silti jäädä tänne. Kylian Mbappén arvo on tällä hetkellä 180 miljoonaa euroa. Hän on ohittanut Lionel Messin ja CRISTIANO RONALDOn ja noussut tämän päivän kalleimmaksi pelaajaksi. Jos Paris Saint-Germain voi menestyä hyvin Mestarien liigassa tällä kaudella, yleisö uskoo, että Kylian Mbappésta tulee uuden sukupolven jalkapallo-supersankareita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *