Vuonna 2021 kypsä ja vakaa Ousmane Dembélé ilmestyi yleisön silmiin

Vuoden 2021 Copa del Reyn välierissä Barcelona voitti Sevilla FC: n 3-0. Barcelona ei antanut vastustajiensa maalata maaleja, ja Marc-André ter Stegenin erinomainen suorituskyky auttoi joukkuetta kestämään viimeisen puolustavan rintaman. Tämä on ensimmäinen kerta, kun monet katsojat näkevät upean pelin Barcelonassa tänä vuonna. Pelaajien yhteistyö ja mentaliteetti ovat erittäin hyviä. Lionel Messi omaksui onnellisesti kaikki joukkuetoverinsa, ja hän vihdoin näki jälleen intohimoisen ja energisen Barcelonan.

Tässä pelissä Lionel Messi ei tehnyt yhtään maalia, mutta erinomainen syöttötaito auttoi joukkuetovereitaan saamaan enemmän maaleja. Lionel Messi rakastaa syvästi Barcelona pelipaita ja toivoo, että tämä pelipaidat jalkapallo on aina harrastus kaikkien mielessä. Barcelonan pelaajat Antoine Griezmann ja Ousmane Dembélé ovat edistyneet hyvin tällä kaudella. He eivät ole enää epäpäteviä yleisössä.

Kun Ousmane Dembélé loukkaantui viime kerralla, hän näyttää olevan nyt erilainen henkilö. Lionel Messi katsoi tätä hitaasti kasvavaa Ousmane Dembéléä, ja hän oli erittäin tyytyväinen. Viime vuonna Ousmane Dembélé loukkaantui usein ja kuulusteli monia ihmisiä, mutta Lionel Messi ei päättänyt hylätä häntä. Kun Ousmane Dembélé ei toiminut hyvin tai loukkaantui, Lionel Messi juoksi hermostuneesti lohduttaakseen häntä. Ehkä se oli Lionel Messin todellinen sydän liikuttanut Ousmane Dembéléä, ja nyt hänestä on tullut hyvin kypsä ja vakaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *