Thomas Tuchel tuo uutta toivoa Chelseaan

Siitä lähtien, kun Chelsea vaihtoi valmentaja Thomas Tuchelia, joukkue on voittamaton 11 peräkkäisessä ottelussa. Tässä Premier League -kierroksessa Chelsea kukisti Evertonin 2-0, ja joukkue eteni jälleen menestyksekkäästi neljän parhaan joukkoon. Thomas Tuchelin sopeutumisen jälkeen Chelsean pelaajiin joukkueen pelaajien vahvuus on muuttunut paljon.

Vasta kun pelaajat ovat tarkimmassa asemassa, he voivat toimia parhaansa mukaan. Koska Kai Havertz käytti viime vuonna Chelsea pelipaita, monet ihmiset ovat kyseenalaistaneet hänen voimansa. Monet katsojat ajattelivat, että Kai Havertzin tyyli ei sopinut tähän siniseen pelipaidat jalkapallo, mutta näiden muutaman pelin jälkeen yleisö näki, että hänen voimansa on niin ihana.

Tässä pelissä Kai Havertz teki rangaistuspotkun, joka johti vastustajan omaan maaliin. Chelsean pelaajien uusi esiintyminen tekee Valioliigasta ja Mestarien liigasta kilpailukykyisemmän. Viime kaudella Thomas Tuchel valmensi Paris Saint-Germainia pääsemään Mestarien liigan finaaliin ja voitti toisen sijan. Voiko hän johtaa Chelsean viimeiselle stadionille tällä kaudella?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *