Tällä hetkellä UEFA: n Mestarien liigan kahdeksan parhaan Bundesliigan, Ligue 1: n ja Valioliigan kumpikin sijoittavat paikan

Juventuksen ja FC Barcelonan eliminoinnin jälkeen Mestarien liigassa molemmissa joukkueissa on tapahtunut suuria muutoksia. CRISTIANO RONALDO ei ehkä saa Juventuksen sopimusta uusittavaksi, hän joutuu jälleen kohtaamaan siirtotapahtuman. Antoine Griezmann on jälleen kerran FC Barcelonan huonoin pelaaja, ja hän joutuu kohtaamaan tilanteen, jossa joukkue myy. Antoine Griezmann on käyttänyt Barcelona pelipaita melkein kaksi vuotta, mutta hänen tuloksensa eivät ole saavuttaneet erinomaisia ​​olosuhteita.

UEFA: n Mestarien liigassa Liverpool on joukkue, joka antoi katsojille eniten voittoa vahingossa. Liverpoolin suorituskyky Valioliigassa tällä kaudella ei ole hyvä, ja se on tällä hetkellä joukkueiden rankingissa 8. sijalla. Kolme Premier-liigan joukkuetta on noussut Mestarien liigan 16 parhaan joukkoon, ja Liverpool on menestynyt menestyksekkäästi 8. parhaan seuraavalle kierrokselle. Vuosina 2019-2020 Liverpool pelipaita tuli Valioliigan fanien suosikki, ja joukkue voitti Mestarien liigan ja Valioliigan.

Joukkue, joka on noussut Mestarien liigan 16 parhaan joukkoon tällä kaudella, on La Liga. Valitettavasti kaksi joukkuetta on jo pudonnut. Puolet UEFA: n Mestarien liigan 1/8-finaaleista ei ole vielä käynnissä. Voivatko kaksi muuta La Liga -joukkuetta edetä seuraavalle kierrokselle haluamallaan tavalla. Tällä hetkellä Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukossa Bundesliiga, Valioliiga ja Ranskan Ligue 1 ovat kumpikin paikoillaan. Yleisö odottaa innolla neljän muun ryhmän tuloksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *