Mohamed Salah toivoo voivansa voittaa mestaruuden jälleen joukkueelle

Liverpool voitti lopulta Wolvesin, peli ei enää pääty epäonnistumiseen, ja jokaisella pelaajalla on luottavainen hymy kasvoillaan. Liverpool voitti Premier League -tittelin viime kaudella, ja yleisö on täynnä toivoa heille tällä kaudella. Valitettavasti joukkueen suorituskyky vaihtelee ja vakaan tilan saavuttaminen on vaikeaa. Tällä hetkellä Liverpoolin ja ensimmäisen sijan Manchester Cityn ero on 25 pistettä. Kun liigassa on jäljellä vain 10 kierrosta, eroa on vaikea palauttaa.

Tämän lepoharjoittelun jälkeen Liverpoolin pelaajat ovat vähitellen parantaneet joukkueensa voimaa. Tällä kertaa Mestarien liigassa Liverpool jatkoi jälleen seuraavalle kierrokselle, näkyykö heidän pelipaidat jalkapallo taas finaalissa. Valioliigassa Liverpool on menettänyt pätevyytensä kilpailemaan mestaruudesta, joten joukkueen mestaruus voidaan kiinnittää vain Mestarien liigaan.

Nyt yleisö on yhä enemmän kuin yleisö Mohamed Salah, joka pelaa jalkapalloa, hänen kuvansa Liverpool pelipaita on enemmän sopusoinnussa puna-armeijan hengen kanssa. Mohamed Salah on erittäin kiitollinen tapaamisesta valmentaja Jürgen Kloppin kanssa, joka tuntee kodin lämmön kuin koskaan ennen. Mohamed Salah on tällä hetkellä maalintekijöiden ensimmäisellä sijalla, ja hän toivoo voivansa tuoda mestaruuden kunnian joukkueelle tällä kaudella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *