Real Madrid nousi menestyksekkäästi Mestarien liigan 8 parhaan joukkoon tällä kaudella

UEFA: n Mestarien liigan 1/8 ottelu alkoi uudelleen. Manchester Cityn 2-0-voitto Mönchengladbachista oli tulos, jonka monet katsojat odottivat, kun taas Real Madridin 3-1-voitto Atalanta Bergamasca Calciosta toi kaikille paljon yllätyksiä. Real Madrid ei ole noussut UEFA: n Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon kahden vuoden ajan, eikä yleisö odottanut heidän nousevan tällä kaudella. Fanit toivovat nyt vain, että Real Madridin vastustaja seuraavalla kierroksella ei ole Münchenin Bayern, muuten he pelkäävät joukkueen häviävän kuten Barcelona viime kaudella.

Real Madrid voitti pelin, ja mielenkiintoisin pelaaja oli Karim Benzema. Tämä on Karim Benzeman 12. kausi Real Madrid pelipaita. Hän on onnistuneesti tehnyt 14. maalinsa Mestarien liigassa. Real Madrid luottaa edelleen vanhoihin pelaajiin tällä kaudella, ja heidän vahvuutensa on yhtä hyvä kuin silloin.

Karim Benzema ja Sergio Ramos eivät ole koskaan ajatelleet pelipaidat jalkapallo vaihtamista. He ovat omistautuneet Real Madridille. Pysyäkseen Real Madridissa Sergio Ramos kieltäytyi nostamasta suurempaa palkkaa ja Karim Benzema oli valmis kestämään mahdolliset valitukset. Nyt kun nämä kaksi pelaajaa ovat 30-vuotiaita, yleisö ei tiedä, voivatko he jatkaa pelaamista Real Madridissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *