CRISTIANO RONALDO menetti jalkapallon todellisen merkityksen tavoitellessaan tietoja

Serie A: n 28. kierroksella Juventus hävisi 0-1 Benevento Calcio SRL: lle. Pelin epäonnistuminen aiheutti vakavia epäilyksiä Juventuksen vahvuudesta. He ovat jääneet mestaruudesta tällä kaudella. Siitä lähtien kun CRISTIANO RONALDO pukeutui Juventus pelipaita, hän ei ole tuonut UEFA: n Mestarien liigaa joukkueeseen, mutta joukkueen vahvuus on heikentynyt viime vuosina. Juventus ei ole enää joukkue kyseisenä vuonna, ja heidän jalkapallohenkensä on alkanut kaupallistaa.

Juventuksen sisäiset johtajat muistivat viime vuosien kokemuksen, he näyttävät olevan väärässä tiimin kehityksen suunnassa. CRISTIANO RONALDOn urakehityksen kannalta joukkue menetti jalkapallohenkensä. Juventus on vuosien varrella päästänyt irti veteraanipelaajista, joilla on rautaa tahtoa, ja joukkue on myös pettänyt kasvaa kamppailevan Paulo Dybalan. Kaikki väärät hallintopolitiikat ovat johtaneet Juventuksen nykyisen aseman välittömään heikkenemiseen.

Juventus aikoo olla uusimatta CRISTIANO RONALDOa. CRISTIANO RONALDO on työskennellyt ahkerasti pyrkiessään etsimään henkilötie pelipaidat jalkapallo, mutta hän jätti silti huomiotta, että jalkapallo itsessään on joukkueprojekti. Miksi Real Madrid ei säilyttänyt CRISTIANO RONALDOa, koska he tietävät, että yksilön vahvuus ei voi koskaan korvata joukkueen pelaajien yhtenäisyyttä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *