Liverpool valitsee pelaajien välillä

Liverpoolin kahden vuoden loistavasta ajasta on tullut menneisyyttä, ja joukkueen pääpelaajien vahvuus on selvästi vähentynyt. Liverpoolin kolme tunnetuinta pelaajaa ovat Mohamed Salah, Sadio Mané ja Roberto Firmino, jotka muodostavat joukkueen edullisimmat hyökkääjät. Mohamed Salahin tämän kauden tulokset ovat suhteellisen vakaat, Sadio Manén ja Roberto Firminon tulokset eivät ole yhtä hyviä kuin ennen.

Tämän kauden jälkeen nämä pelaajat kohtaavat myös sopimustensa vanhenemisen, joten jatkavatko he Liverpool pelipaita käyttämistä? Viime vuosina Roberto Firmino auttaa enemmän joukkuetoverinsa tekemään enemmän maaleja. Hän ajattelee aina joukkueen kokonaistilannetta. Tänä vuonna Liverpool, puolustajan Virgil van Dijkin ja Roberto Firminon puuttuessa, avusti joskus keskikenttäpelaajana, joten hänen henkilötiedonsa eivät saavuttaneet odotettuja tuloksia. Monet katsojat ennustivat, että Roberto Firmino ei saa joukkueen sopimuksen jatkamista, ja hän vaihtaa pelipaidat jalkapallo uudelleen.

Roberto Firmino on liittynyt Liverpooliin kuudeksi vuodeksi ja hän pitää todella tämän joukkueen jalkapallohenkisestä hengestä. Roberto Firmino ei välitä muiden mielipiteistä, hän ymmärtää mitä tekee. Jalkapallo on joukkuepeli, ja jonkun joukkueen on annettava epäitsekkäästi luottonsa koordinoidun tilan saavuttamiseksi. Jürgen Klopp sanoi: Jokaisella Liverpoolin pelaajalla on oma merkityksensä, eikä kukaan voi voittaa viimeistä mestaruutta ilman ketään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *