Miksi Erling Braut Håland ei päättänyt jäädä Borussia Dortmundiin

Kun Erling Braut Håland esiintyi hyvin Mestarien liigassa, hän onnistui yhtäkkiä tavoittelemaan erilaisia ​​klubeja. Niistä Englannin Valioliigasta ja La Ligasta on tullut Erling Braut Hålandin todennäköisin seuraava pysäkki matkallaan. Hän ei edelleenkään halua jäädä Bundesligaan Borussia Dortmund pelipaita. Erling Braut Håland sanoi aiemmin: Hän pitää Bayern München pelipaita erittäin paljon, mutta valitettavasti joukkueella on nyt monia erinomaisia ​​pelaajia. Erling Braut Hålandin ei tarvitse liittyä FC Bayern Müncheniin, ja heidän on vaikea maksaa korkeaa siirtomaksua Borussia Dortmundille.

Real Madrid haluaa kutsua Erling Braut Hålandin liittymään, joukkueen on vapautettava tarpeeksi rahoitustilaa. Kun Real Madrid on selvittänyt pelaajat yli vuoden, joukkueella on vielä joitain vuokrattuja pelaajia jäljellä myymättä. Niistä ArsenalMartin Ødegaard on suosituin muiden joukkueiden joukossa. Gareth Bale näyttää olevan Real Madridissa kunnes jää eläkkeelle. Martin Ødegaardin pelipaidasta tulee sen klubin tunnus, jota ei tunneta. Hänen voimansa on edelleen suuri maajoukkueessa.

Kun Borussia Dortmund allekirjoitti viime vuonna Erling Braut Hålandin, joukkue oli jo valmistellut tulevaa myyntiä. Erling Braut Hålandissa ei ole helppo kirjautua sisään, hänen siirtomaksunsa on kaksinkertaistettu. Manchester United saattaa nyt valitettavasti olla allekirjoittamatta alussa Erling Braut Hålandia, ja nyt hänen arvonsa on noussut useita kertoja. Minkä pelipaidat jalkapallo Erling Braut Håland valitsee lopulta? Miksi hän ei päättänyt luoda oman dynastiansa Borussia Dortmundiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *