FC Barcelona menee kaikkeen La Liga -mestareiden unelmiin

La Liga -kaudella 2020-21 FC Barcelona voitti Real Valladolidin 1-0. Voitettuaan tämän pelin FC Barcelonan pisteet ovat vain yhden pisteen jäljessä Atletico Madridista. FC Barcelona on pudonnut Mestarien liigasta, joten joukkueen suurin tavoite on nyt voittaa La Liga -mestaruus. On vielä monia faneja, jotka pitävät Barcelona pelipaita, ja Lionel Messi on edelleen idoli monien fanien sydämissä.

Tässä pelissä FC Barcelona voitti Ousmane Dembélén volleyllä ennen pelin loppua. Mitä tulee FC Barcelonaan, kaikkien pelaajien vahvuus ei ole vielä saavuttanut parhaan kunnon. Ousmane Dembélé on parantunut paljon tällä kaudella, mutta hänen potentiaalinsa ei ole täysin räjähtänyt. Antoine Griezmannin vahvuus on paljon parempi kuin viime kaudella, mutta hän ei silti vastannut joukkueen odotuksia. Jokainen pelaaja haluaa pukeutua unelmansa pelipaidat jalkapallo, mutta ei ole koskaan ajatellut, sopiiko se heidän järjestelmäänsä.

La Ligan seuraavalla kierroksella FC Barcelona kohtaa Real Madridin, joka voittaa pisteet, on lähempänä ensimmäistä sijaa. Nyt Real Madrid valmistautuu UEFA: n Mestarien liigan otteluun Liverpoolin kanssa. Ottelua FC Barcelonan kanssa ei toistaiseksi oteta huomioon. Real Madrid on ainoa La Liga -joukkue Mestarien liigassa, ja FC Barcelona toivoo voivansa voittaa Liverpoolin edetä seuraavalle kierrokselle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *