Pelin keskipisteen vakaus auttaa usein käyttämään voimaa

Mestarien liigassa Paris Saint-Germain vs. FC Bayern München on alkamassa. Paris Saint-Germain hävisi kilpailija Lille OSC: lle viimeisessä Ligue 1-liigassa, ja Neymar lähetettiin jopa punaisella kortilla. Äskettäin palannut Neymar ei tuonut joukkueelle voittopeliä, vaan hävisi pelin ja menetti hahmonsa. Pitäisikö tällaisesta Neymarista tulla Mestarien liigan aloittaja? Kylian Mbappén jatkuva kilpailu on saanut hänen ruumiinsa tuntemaan heikkoa.

FC Bayern Münchenissä oli myös suuri ongelma. Robert Lewandowski loukkaantui ja oli poissa, ja Serge Gnabry keskeytettiin viruksen takia. Nämä kaksi joukkuetta kokevat nyt odottamattomia tapahtumia. Kuka voittaa lopulta? Monet katsojat uskovat edelleen FC Bayern Münchenin vahvuuteen, sillä loppujen lopuksi joukkueella on vielä joitain erinomaisia ​​pelaajia. Sekä Bayern München pelipaita että Paris Saint-Germain pelipaita ilmestyivät viime kauden finaaleissa. Mikä pelipaidat jalkapallo voittaa mestaruuden tällä kaudella?

Offseason-jakson jälkeen Neymarin paluu ei vieläkään tuonut yleisöä pelaamaan. Neymarin farssi on toistuvasti kyllästynyt monille katsojille, eikä hänen mentaliteettinsa voi koskaan saavuttaa vakaata tilaa. Tieteellisen tutkimuksen jälkeen suurin syy, miksi Neymar ei ole voinut käyttää parhaansa voimaa vuosien varrella, johtuu hänen ärtyneestä mentaliteetistaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *