Inter Milan sijoittuu ensimmäiseksi 30 A-sarjan kierroksen jälkeen

Serie A: n 30 kierrosta kaudella 2020-21 on kulunut, ja Inter Milan on tällä hetkellä ensimmäisellä sijalla 74 pisteellä. Juventus sijoittui kolmanneksi 62 pisteellä. Onko joukkueella toivoa kääntää tilanne seuraavien kahdeksan kierroksen aikana? Tappion jälkeen Inter Milan tällä kaudella Mestarien liigassa he ovat järjestäneet enemmän jokaisessa ottelussa Serie A: ssa. Erinomainen strateginen suunnitelma. Kahden viime vuoden aikana Inter Milan on värvännyt joukon vahvoja vanhoja pelaajia liittymään, ja he kaikki tarvitsevat mestaruuden vahvuuden osoittamiseksi.

Inter Milan ja Cagliari Calcio kokivat vaikean ottelun ja voittivat lopulta 1-0. Tässä pelissä yleisö näki tutun pelaajan Diego Godínin. Diego Godín käytti myös Inter Milan pelipaita vuosi sitten, ja nyt hän on vaihtanut pelipaidat jalkapallo. Diego Godín, 35, ei luopunut jalkapallo-unelmastaan, hän jatkoi pelin hauskanpitoa. Diego Godín on tuntematon pelaaja, joka on kasvanut jalkapallon kanssa 17-vuotiaasta lähtien. Diego Godínin uran aikana hän pitää eniten Atlético Madrid pelipaita.

Inter Milan ylläpitää tällä hetkellä 11 ottelun voittoputkea, ja joukkue toivoo olevan vakaa jokaisessa seuraavassa ottelussa. Christian Eriksen ja Alexis Sánchez on nyt integroitu joukkueen vahvuuksiin, ja he ovat löytäneet myös sopivampia paikkoja pelistä. Jos Inter Milan voi voittaa Serie A -mestaruuden tällä kaudella, he käyttävät voimaansa osoittaakseen menestyvänsä niin kauan kuin heidän sydämessään on sama tavoite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *