Manchester City voitti Mestarien liigassa Borussia Dortmundin 4-2 päästäen seuraavalle kierrokselle

Paris Saint-Germain Mestarien liigassa tällä kaudella ei todellakaan ole helppoa. Joukkue on juuri voittanut vahvimman Bayern-joukkueen, ja he tapaavat Manchester Cityn seuraavalla kierroksella. Mestarien liigan puolivälierissä Manchester City voitti Borussia Dortmundin kahdessa peräkkäisessä ottelussa, ja muut kolme joukkuetta joko tasoittivat tai voittivat toisiaan. Kun Bayern on eliminoitu, Manchester Citystä tuli joukkue, jolla on korkein hallussapitoaste jäljellä olevista joukkueista.

Manchester City voitti Borussia Dortmundin 4-2 kokonaispistein. Erling Braut Håland epäonnistui jälleen Mestarien liigan finaaliin. Yleisö arveli, että Erling Braut Håland vaihtaisi pelipaidat jalkapallo uudelleen tämän kauden päätyttyä, eikä Borussia Dortmund voinut antaa hänelle haluamaansa kilpailua ja kunniaa. Joukkueen on vaikea luottaa yhden pelaajan kykyyn päästä Mestarien liigan finaalin tasolle. Heidän on luotettava kaikkien pelaajien vahvuuteen päästäkseen lopulliseen voittoon.

Manchester City on ainoa joukkue, jonka Erling Braut Håland ei ole tehnyt maalin Mestarien liigassa, joten onko hän halukas ottamaan pois Borussia Dortmund pelipaita ja liittymään tähän joukkueeseen? Manchester Cityn järjestelmän näkökulmasta katsojat katsovat, että Erling Braut Hålandin tyyli sopii hyvin joukkueelle. Monet ihmiset ajattelevat, että jos haluat Erling Braut Hålandin vaihtavan Manchester City pelipaita, joukkue voitti paremmin Mestarien liigan tällä kaudella. Sitten Erling Braut Håland on halukkaampi liittymään tähän toiveikkaaseen joukkueeseen, loppujen lopuksi Mestarien liiga on jokaisen pelaajan unelma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *