FC Barcelona voitti tittelin uudelleen kahdessa vuodessa

Vuoden 2021 Copa del Rey -finaalissa FC Barcelona voitti Athletic Club de Bilbaon 4-0. Pieni määrä faneja vieraili tällä kertaa kentällä, ja he voivat harvoin käyttää suosikki pelipaidat jalkapallo pelaajien auttamiseksi. Frenkie de Jong sanoi edellisestä ottelusta: Hänen on pelattava hyvin eikä loukattava voidakseen osallistua Copa del Reyn finaaliin. Frenkie de Jong pelasi parasta peliä tässä pelissä. Hänen kaksi erinomaista syöttöään ja yksi laukaus olivat avainasemassa joukkueen voitossa.

Ronald Koeman voitti ensimmäisen Mestarien liigan, kun hän valmensi FC Barcelonaa, ja hän omaksui pelaajat onnellisesti. Lionel Messi on käynyt läpi FC Barcelonan vaikeimman jakson näiden kahden vuoden aikana, hän ymmärtää, että tämä Mestarien liiga on vaikeasti voitettu. Lionel Messi rakastaa Barcelona pelipaita ja toivoo vilpittömästi, että se tulee ikuisesti. Mitä FC Barcelonalle tapahtuu tänä kesänä, ei ole vielä tiedossa. Lionel Messi toivoo vain vaalia nykyistä aikaa.

Lionel Messi teki kaksi maalia tässä pelissä. Hän muisteli jälleen vuoden 2015 Copa del Rey -finaalin kohtauksen. Lionel Messi kaipaa vanhoja hyviä aikoja. Hän pitää edelleen siitä tunteesta, että hän pelaa tässä punaisessa ja sinisessä jalkapallo peliasut. Kahden vuoden kuluttua FC Barcelona voitti tittelin uudelleen. Pelaajien sydämessä on kuvaamaton ilo, ja he halaavat toisiaan iloisesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *