Borussia Dortmund pyrkii pääsemään Bundesliigan neljän parhaan joukkoon neljän viimeisen kierroksen aikana

Koska Borussia Dortmund on karsittu Mestarien liigasta, joukkueen suurin toivo on nyt päästä Bundesligan neljän parhaan joukkoon. Bundesliigan 30. kierroksessa Borussia Dortmund kukisti 1. FC Union Berlinin 2-0. Dortmundin Borussia on keskittynyt aiemmin Mestarien liigaan, joten Bundesligan joukkueella ei ole paljon halua voittaa. Bundesligassa on jäljellä vain 4 kierrosta, ja Borussia Dortmundin on säilytettävä voitot jokaisessa pelissä voidakseen edetä neljän parhaan joukkoon.

Borussia Dortmund valmistautuu myös Deutscher Fußball-Bund-Pokalin välieräkilpailuun, joka on joukkueen ainoa jäljellä oleva kilpailu tällä kaudella. Vuonna 1997 Borussia Dortmund pelipaita esiintyi kentällä UEFA: n Mestarien liigan finaalissa, ja joukkue voitti mestaruuden. Niin monen vuoden jälkeen Borussia Dortmundin on vaikea palata alkuperäiseen vahvuuteensa. Kahden viime vuoden aikana Borussia Dortmund on noussut Mestarien liigan 16 parhaan joukkoon, mutta valitettavasti he hävisivät ottelun vahvan joukkueen kanssa käydyssä kaksintaistelussa.

Tämän vuoden Erling Braut Hålandin Lasten pelipaidat piti monista faneista, ja hänen erinomainen räjähtävyytensä herätti nuorten huomion. Kahden vuoden kokemuksen jälkeen Erling Braut Håland näyttää nyt kypsemmältä ja vakaammalta. Erling Braut Håland oli aiemmin kuin hallitsematon Mustang, mutta nyt hän voi uhrata henkensä joukkueen kunniaksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *