Gareth Bale teki kolme maalia Tottenham Hotspur -pelissä ensimmäistä kertaa

Yllätyksiä esiintyy edelleen Valioliigassa tällä kaudella. Ensinnäkin, kun Chelsea vaihtoi valmentajia, joukkueen suorituskyky nousi heti neljän parhaan joukkoon. Nyt myös Tottenham Hotspur vaihtoi taas valmentajia, ja joukkue saavutti välittömästi voittoputken. Valioliigan 34. kierroksella Tottenham Hotspur voitti Sheffield Unitedin 4-0.

Tässä pelissä Gareth Bale teki 3 maalia 33 minuutissa. Yleisö ajatteli aina, että Gareth Balen parhaat taidot Real Madrid pelipaita oli menetetty. Kaikki eivät odottaneet hänen toimivan jälleen hyvin tässä pelissä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Gareth Bale on saavuttanut hyviä tuloksia liittyessään Tottenham Hotspuriin. Hän ei ole tehnyt peräkkäisiä maaleja pelissä pitkään aikaan.

José Mourinho tuki alun perin Tottenham Hotspuria Gareth Balen sopimuksesta. Valitettavasti Gareth Bale ei näytä pitävän valmentajasta kovin paljon. Gareth Bale on pelannut puoli vuotta Tottenham Hotspur pelipaita. Hänellä on hyvin vähän mahdollisuuksia pelata. Ei tiedetä miksi. Nyt kun José Mourinho on lähtenyt Tottenham Hotspurista, kaikki eivät odottaneet Gareth Balen voiman näkyvän. Riippumatta siitä, onko Gareth Balella todella voimaa vai ei, yleisön on tarkasteltava hänen esitystään seuraavassa pelissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *